SAKARYA / KARASU - Kızılcık Ortaokulu

Kızılcık Ortaokulu

KIZILCIK MAH. ORTA23 SK. KIZILCIK ORTAOKULU BLOK NO 166 KARASU / SAKARYA
Vizyon
Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkânsızlıklarını yenmiş, kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirasına sahip çıkabilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyler yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
Başarılar
Okulumuz 2015-2016 ve 2016-2017 yıllarında yapılan TEOG sınavlarında ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılan Kazanım Değerlendirme sınavlarında SAKARYA İL BİRİNCİSİ olarak İlçemizi temsil etmiştir. Ayrıca 24 kasım Öğretmenler Günün münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Sakarya geneli Öğretmenler arası Voleybol turnuvasında 2017-2018, 2018-2019 ve 2019-2020 yıllarında Sakarya İl BİRİNCİSİ olmuştur.
Ulaşım
Köy yolu birinci sınıf asfalt olup ile ve ilçeye ulaşım açısından bir sıkıntı yoktur.
Kızılcık Mahallesi- Karasu/SAKARYA
İle 40 km. İlçeye 9 km.
Diğer Hususlar
YAPILAN MERKEZİ SINAVLARDA DEFALARCA İL BİRİNCİSİ OLARAK İLÇEMİZİ TEMSİL EDEN OKULDUR.